Animerad film

För att berätta just er historia om en produkt eller app så är en animerad film ett effektivt verktyg. Besökare får se din produkts eller tjänsts olika funktioner och kan få en beskrivning av en speakerröst eller grafisk text. För en app så kan man då visa olika funktioner och hur appen fungerar med liv och rörelse jämfört med om man skulle visa upp appen eller sajten med statiska bilder.

Men det finns flera sätt att presentera produkter med en produktfilm. Till exempel kan man göra det enkelt och effektivt genom att filma någon som håller i produkten och beskriver dess funktioner och egenskaper. Andra sätt är att filma produkten ur olika vinklar eller låta produkten snurra medan kameran spelar in. Med hjälp av snygg ljussättning och efterbearbetning blir resultatet proffsigt och glänsande.

Så mycket mer än bara animerad text.

Vi kan även hjälpa till med mer avancerade animationer med allt från karaktärer till fotorealistiska bilder som går mer på djupet och produceras med 3D-teknik. Det kan exempelvis vara genomskärningar av tekniska produkter eller 3D kartor.

På Jajja Media Group har vi all filmkompetens i huset och behöver inte anlita konsulter för att färdigställa din film. Vi filmar, redigerar och tar hand hela arbetsprocessen från början till slut.

Kontakta oss för ett första möte

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig! Med vår hjälp får du en snygg, professionell och kostnadseffektiv film.