Annonsering i sociala medier

Sociala medier är idag ett självklart medium för marknadsföring och kommunikation för de allra flesta företag och organisationer. De är perfekta plattformar för dialog och samtal, där möjligheterna att bygga starka varumärken och relationer är stora.

För människor världen över är sociala medier en naturlig del i vardagen. Exempelvis använder 64 procent av Sveriges befolkning Facebook. 50 procent gör det varje dag. Sverige har 5,2 miljoner aktiva Facebookanvändare som i genomsnitt använder plattformen 14 gånger per dag! Att finnas i och annonsera i sociala medier handlar med andra ord om att finnas där din målgrupp finns. Men sociala medier är mer än bara Facebook. Idag kan man även annonsera på såväl Twitter som Instagram och LinkedIn.

Utnyttja dina följare

Människor gillar att dela med sig av sådant som de tycker är bra. Det innebär att om du lyckas engagera människor med ditt innehåll så kan det spridas och exponeras väldigt snabbt till väldigt många tack vare andra användare. Att vara aktiv i sociala medier handlar också om att måna om sin aktualitet. Dels att vara med där det händer och dels att hänga med i vad som händer. Nyheter och aktuella händelser sprids snabbt.

Vi tar hand om din annonsering

För företag och organisationer är det avgörande att hänga med i debatten som rör ens verksamhet och varumärke. Med en väl genomtänkt annonsering kan du påverka samtalsämnet. Finns inte du med och diskuterar och är engagerad i ämnen som rör din verksamhet samtidigt som dina konkurrenter gör det, är förstås risken oerhört stor att målgrupperna väljer någon av dina konkurrenter framför dig.

Hör av dig till oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi mer om annonsering i sociala medier.

Smartare & effektivare marknadsföring

Ja jag är intresserad av att Jajja kontaktar oss för en inledande diskussion hur vi kan jobba smartare och effektivare i vår marknadsföring.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.