Annonsering i sociala medier

Annonser på sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn är idag en självklarhet för många företag och organisationer. De är perfekta plattformar för dialog och samtal, där möjligheterna att bygga starka varumärken och relationer är stora.

Människor världen över använder sociala medier dagligen och har blivit en naturlig del i vardagen. Att finnas i och annonsera i sociala medier, handlar om att finnas där din målgrupp finns. För företag och organisationer är det avgörande att hänga med i debatten som rör ens verksamhet och varumärke. Med en väl genomtänkt annonsering kan du påverka samtalsämnet. Men det gäller också att ha ett bra innehåll i dina flöden.

Ta fram en strategi för dina sociala medier

En genomtänkt strategi är A och O för att lyckas på sociala medier. Både när det gäller annonser och content marketing. Vilka vill du nå? Hur vill du nå dem? När och var vill du nå dem? Tillsammans med dig, tar vi fram en strategi som kan öka din synlighet.

En vital del i hur du bygger upp ditt flöde, är ditt innehåll. Utan relevant innehåll, kommer dina besökare inte att hitta dig. Hur ser ditt innehåll ut idag och hur kan innehållet förbättras och optimeras för dina kunder?

Få insikt i hur sociala medier fungerar

Med workshops kan vi reda ut begreppen och lära dig hur du bäst hanterar ditt innehåll, så att du får förutsättningar att stå på egna ben. Självklart kan vi även fungera som rådgivare åt dig, när du jobbar med dina sociala medier.

Genom att jobba aktivt med strategi, innehåll och rådgivning, får du alla förutsättningar att bemästra dina sociala kanaler. Kontakta oss, så får du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med dina sociala medier.

Hör av dig till oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi mer om annonsering i sociala medier.

Smartare & effektivare marknadsföring

Ja jag är intresserad av att Jajja kontaktar oss för en inledande diskussion hur vi kan jobba smartare och effektivare i vår marknadsföring.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.