Annonsera på Facebook

Att finnas på sociala medier är idag närmast en självklarhet för såväl privatpersoner som företag. Genom att annonsera på Facebook, har du möjligheten att på ett direkt och träffsäkert sätt finnas där dina kunder och potentiella nya kunder finns. Facebook är den mest populära kanalen och det finns i dagsläget inget som tyder på att de skulle tappa sin placering.

83 procent av svenskarna använder sig av sociala medier och 76 procent av dem har ett Facebook-konto. Det betyder att drygt 6,3 miljoner svenskar finns på Facebook. Att annonsera på Facebook ger dig möjligheten att synas där du behöver synas.

Annonser och content marketing

Tillsammans med dig, tar vi fram en strategi för din annonsering på Facebook, men vi kan även hjälpa dig med din content marketing. I korthet betyder det att vi ser till att ditt flöde uppdateras med relevant innehåll som skapar engagemang och drar trafik till din webbplats. Att vara aktiv i sociala medier handlar också om att måna om sin aktualitet. Dels att vara med där det händer och dels att hänga med i vad som händer. Nyheter och aktuella händelser sprids snabbt.

Engagera dina följare

Människor gillar att dela med sig av sådant som de tycker är bra. Det innebär att om du lyckas engagera människor med ditt innehåll, så kan det spridas och exponeras väldigt snabbt till väldigt många tack vare andra användare.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig på Facebook.