Annonsera på Instagram

Instagram är det snabbast växande sociala mediet och idag använder 60 procent av internetanvändarna i Sverige Instagram. Att annonsera på Instagram betyder alltså att du har möjligheten att nå fem miljoner människor.

På Instagram kan du välja mellan ett flertal olika annonstyper; foto-, video-, karusell- och händelseannonser. Alla annonstyperna ger dig möjligheten att stärka ditt varumärke i rätt målgrupp och därmed öka ROI och konvertering. Annonserna på Instagram sköts via Facebook Ads Manager, på samma sätt som du sköter dina Facebookannonser.

Komplettera din annonsering med content marketing

Förutom att hjälpa dig med din annonsering på Instagram, kan vi även ta fram en strategi för ditt innehåll. Content marketing handlar om att synliggöra ditt företag i dina följares flöden. Det gör vi genom att skapa relevant och intressant innehåll som engagerar dina följare. Vi kan även fungera som rådgivare, så att du får bästa möjliga förutsättningar att bemästra dina sociala kanaler.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med annonser och content marketing på Instagram? Kontakta oss, så hjälper vi dig.