Nå potentiella kunder över hela webben

Digital annonsering med Jajja Media Group är ett säkert sätt att synas i rätt kanaler. Våra certifierade specialister sätter en digital strategi utifrån vilka kanaler som ska beröras och dynamisk retargeting för maximal effektivitet.

Med en väl genomarbetad och konkret kanaloberoende plan för sökordsannonsering, banner- och filmreklam, sociala medier och displayannonsering, ökar dina chanser för att lyckas med din digitala marknadsföring.

Strategi för digital annonsering

Det finns stor potential för de företag som har en genomtänkt strategi och konkret plan för sitt arbete med digital annonsering. En hemsida knyter ihop all marknadsföring som ett företag gör. Om du inte synkar din marknadsföring i traditionella medier med din digitala marknadsföring, är risken stor att kampanjbudgetar spenderas på att skicka besökare till konkurrenternas sajter istället för till din egen. Företag och organisationer som tar ett helhetsgrepp kring sin digitala marknadsföring har väldigt mycket att vinna.

Det är inte ovanligt att företag lägger stora summor på digitala och traditionella medier utan att ha en tydlig strategi och mål för sin marknadsföring.

Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig till oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com

Sökordsannonsering

Med sökordsannonsering förbättrar vi din synlighet med en genomtänkt strategi och konkret plan.

Läs mer

Displayannonsering

Riktad displayannonsering som driver försäljning och åtgärder som bygger varumärke.

Läs mer

Annonsering Sociala medier

Få fler kunder till rätt pris genom att engagera kunderna via apparna de använder.

Läs mer

Programmatisk annonsering

Utnyttja kraften i programmatisk annonsering. Effektivt, lönsamt och med bättre målinriktning.

Läs mer

Digital annonsering där det ger bäst resultat

Med Jajja får du en kanaloberoende digital annonsering via sökords-, display och filmannonsering där det ger bäst resultat.

Se allt som ingår i vår tjänst