Displayannonsering - syns där du vill synas

Displayannonsering, även kallad bannerannonsering, är ett mycket effektivt sätt att placera dig mitt i din målgrupp. Annonserna kan innehålla allt ifrån loggor och text till rörlig bild och interaktiv media. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna.

Displayannonsering är en mycket användbar form av marknadsföring, som enkelt kan anpassas av dig som annonsör. Utformningen är klickbara annonser, placerade på webbplatser inom exempelvis Googles displaynätverk, som består av miljoner olika webbplatser. Det gör att du kan skapa en träffsäker annonsering av ett specifikt budskap eller en särskild produkt. Säljer du till exempel idrottskläder, kommer dina annonser enbart att visas på hemsidor som behandlar ämnet.

Träffsäker displayannonsering

Displayannonser är användbart i många syften. Särskilt om du vill stärka medvetenheten kring ditt varumärke. Då kan displayannonsering vara ett bra sätt att i ett inledande skede skapa igenkänning hos din målgrupp.

På Jajja Media Group optimerar vi din digitala annonsering och ser till att minimera trafiken som är irrelevant. På så sätt kan vi maximera mängden relevanta besökare och hålla dina klickkostnader så låga som möjligt.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi mer om vad displayannonsering kan betyda för ditt företag och dina affärer.

 

Digital annonsering där det ger bäst resultat

Med Jajja får du en kanaloberoende digital annonsering via sökords-, display och filmannonsering där det ger bäst resultat.

Se allt som ingår i vår tjänst