Sökordsannonsering förbättrar din synlighet

Med sökordsannonsering tar du möjligheten att nå dina potentiella kunder vid det tillfället då de aktivt söker dig. 75 procent av svenskarna söker efter information om varor och tjänster på nätet. I dag görs det mer än 45 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige.

För att lyckas med din sökordsannonsering behöver du en genomtänkt strategi och en konkret plan. Jajja Media Group är en av endast fyra Google Premier Partners i Sverige. Det betyder att vi möter Googles högsta krav på kompetens och kundsupport, samt har en unik kunskapsnivå och en mångsidig expertis. Vi tillhandahåller en bred digital kompetens och vi ser till att din marknadsföring ger resultat.

Därför ska du använda sökordsannonsering

Ett begrepp som du bör känna till när det handlar om sökordsannonsering är PPC – Pay Per Click. PPC handlar i stort om att du endast betalar för de faktiska klick som din annons får. Själva visningen av annonsen är kostnadsfri och det är bara när någon klickar på annonsen som du betalar för den.

Sökordsannonsering bygger på en kombination av kunskap och teknik som syftar till att driva kvalitativa besökare till din hemsida och omvandla dem till kunder. Detta är en pågående process eftersom de stora sökmotorerna ständigt ändrar förutsättningarna, samtidigt som nya konkurrenter optimerar sina hemsidor och annonskampanjer.

Vill du veta mer? Kontakta oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi mer om hur sökordsannonsering kan hjälpa dig att lyckas på webben.

Digital annonsering där det ger bäst resultat

Med Jajja får du en kanaloberoende digital annonsering via sökords-, display och filmannonsering där det ger bäst resultat.

Se allt som ingår i vår tjänst