Presentera dig med en företagsfilm

En företagsfilm på din hemsida eller YouTube-kanal är ett effektivt sätt att göra ett bra första intryck och presentera ditt företag för besökare och kunder.

Att visa upp sitt företag och sin verksamhet med rörliga bilder har blivit mycket vanligt på senare år. Med en företagsfilm på din hemsida kan du mycket enkelt och visuellt visa upp din verksamhet. Rörliga bilder och grafik gör det enkelt att illustrera saker som kan vara svåra att förklara i text på hemsidan. Det ger dig också möjligheten att visa upp enskilda verksamheter inom företaget och lyfta fram dessa på ett tydligt och fördelaktigt sätt.

En företagsfilm skapar trovärdighet

En företagsfilm kan främst ses som en längre reklamfilm om ditt företag, fast utan de allra starkaste marknadsföringsgreppen. Den kan kort beskrivas som en presentation av vad ditt företag gör och står för. En professionellt producerad och representativ film på din hemsida skapar trovärdighet hos besökaren. Medvetenheten om ditt företag och dess verksamhet kan också enkelt spridas vidare genom att nöjda kunder delar din film i sociala medier.

Oavsett vilken verksamhet ditt företag bedriver, så kan Jajja Media Group hjälpa er att producera en högklassig företagsfilm. Vi finns dessutom med under hela resan – från idé till färdig film.

Intresserad av hur du kan nyttja film i din marknadsföring?

Kontakta oss, så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er med filmer och maximera er räckvidd.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.