Personaliserad film ökar engagemang och konvertering

Den oändliga mängden information och innehåll som cirkulerar gör det svårt att sticka ut. Det är därför viktigare än någonsin att skapa innehåll som skiljer sig från mängden.

Genom att personalisera ditt innehåll kan du rikta dig mot olika delar av din målgrupp och förse dina nuvarande och potentiella kunder med skräddarsydd information. Det ger ett ökat engagemang och konverterar bättre än andra digitala kommunikationskanaler.
Statistik visar att marknadskampanjer som innehåller rörligt material, mer specifikt personaliserad film, ökar konverteringsgraden från 1 till 16 klick i e-post.

Vad kan personaliseras?

Bara fantasin sätter gränserna! Exempelvis kan allt du har i ett kundregister läggas in i en film som blir unik för en enskild person eller ett företag. Skapa en personaliserad film om ditt företags närvaro på Google här, så kan ni se ett exempel på hur vi själva har gjort.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med personaliserad film och hur denna kostnadseffektivt kan användas i din digitala marknadsföring? Kontakta oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

 

Intresserad av hur du kan nyttja film i din marknadsföring?

Kontakta oss, så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er med filmer och maximera er räckvidd.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.