Arbetsprocess & prissättning

Idag är det möjligt att producera film med ”High Production Value” till ett mycket rimligt pris. Vi tillämpar alltid fasta priser i våra produktioner utan att tumma på kvalitén.

Då allt vi gör ska vara top notch, så kan vi inte göra färdiga paketeringar, utan måste kunna skräddarsy produktioner. Därför arbetar vi med en process och prissättning med 1 till 3 betalningsintervaller, som gör att du kan känna dig trygg och ha en tydlig förväntansbild på vad som levereras.

Så här kan man beskriva vår arbetsprocess och prissättning

Brief
Brief från kund om den film man vill ta fram, syfte, förväntningar  och budget.

Uppstart/Pre-production
Idé och koncept och vid behov en en strategi tas fram och presenteras.
Betalningsintervall 1. 25% av det offererade/budgeterade priset faktureras.

Filmning/Produktion
När ni väljer att gå vidare efter att vi presenterat Idé och koncept, startar vi upp filmning eller produktion, beroende på vilken typ av film vi producerar.Betalningsintervall 2. 25% av det totala offererade/budgeterade priset faktureras.

Post-production Klippning av filmen genomförs och presenteras. Ljud-/musikval och mix samt eventuell voice over läggs på – förslag presenteras på musik redan i pre-production

Leverans
Färdigklippning, färger, grafik och en slutlig post-production presenteras. Leverans och lansering av film
Betalningsintervall 3. Slutbetalning för produktionen

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.