Vi vill sköta om dina Google Ads utan kostnad

Köpbeteendet har sedan länge gått över till att bli allt mer digitalt. Den senaste tidens förändringar i människors vardag har skyndat på den processen och det är viktigare än någonsin att synas online. Hos oss får du personlig kontakt med en certifierad specialist inom Google Ads. Tillsammans lägger vi upp en plan för att din annonsering ska bli effektiv och lönsam. Målen kan vara att bygga varumärke, skapa engagemang eller generera försäljning.

KONTAKTA MIG

Ett samarbete med oss innebär bland annat att

Dina annonser visas i rätt sammanhang

Det är viktigt att kampanjerna byggs upp med en bra struktur. Många missar att det är minst lika viktigt att aktivt välja bort inställningar som kan skada kampanjen. Små ändringar gör stor skillnad - både för resultatet och kostnaden.

Kom igång

Du driver relevant trafik till webbplatsen

Att driva trafik är inte svårt, men det gäller att nå rätt målgrupp som faktiskt är intresserad av ditt erbjudande. När annonserna är relevanta för målgruppen är vägen till konvertering kortare.

Kom igång

Du enkelt kan följa upp resultatet av annonseringen

Vi sätter upp målmätning på webbplatsen för att du ska kunna se värdet som annonserna genererar. Det gör också att vi på ett bra sätt kan optimera kampanjerna löpande för att förbättra resultatet ytterligare.

Kom igång

Jobba med oss i minst ett år och få den första månaden utan kostnad

I år har Jajja funnits i 20 år!

Att vi varit med så länge är vi både stolta och tacksamma över. Speciellt i dessa tider. Därför vill vi hjälpa andra företag att lyckas och bli lönsamma med hjälp av Google Ads. Tack vare många år som Google Premier partner ligger vi i framkant med flera lyckade kampanjer. Om du väljer att jobba med oss under minst ett år vill vi ge dig en kostnadsfri startmånad där vi sköter om dina Google Ads. Vi kan även börja med en analys för att jämföra er nuvarande prestanda på uppsättningen av era annonser mot hur det skulle kunna se ut om vi jobbade med er. Hör av dig till oss idag så berättar vi mer.

KONTAKTA MIG