Annonsera på Google

Digital annonsering med Jajja, innebär att du får hjälp av våra certifierade Google-specialister med Google Ads (tidigare Google AdWords). Vi hjälper dig att hantera din sökordsannonsering, displayannonsering, videoannonsering och Google Shopping-annonsering. Det ökar dina chanser att lyckas med din digitala annonsering.

Vilken annonstyp passar dig bäst?

Sökordsannonsering innebär att vi hjälper dig att synas när någon söker efter det som just du erbjuder. Det betyder att din annons endast visas där den är relevant. Du har garanterat sett denna typ av annons när du googlat. De lägger sig i toppen av sökresultatet, markerat med ”annons”.

Displayannonser är bildannonser, även kallat banners, som visas på webbplatser som är anslutna till Googles Displaynätverk. Annonserna kan till exempel visas på olika bloggar eller nyhetssidor. De kan vara statiska, eller växla budskap.

Videoannonser visas på YouTube, i samband med att någon sökt efter något som är relaterat till ditt erbjudande. Om du till exempel säljer badkläder, kan din videoannons visas i en YouTube-video som handlar om ett badhus.

Google Shopping-annonser visar din produkt, när någon aktivt söker efter den, eller något relaterat. Din produkt, webbplats och produktens pris visas direkt i sökresultatet, så att kunden kan få ett snabbt besked om vad du erbjuder.

Vill du veta mer? Kontakta oss, så bokar vi in ett möte, där vi kan gå igenom dina möjligheter med att annonsera på Google.

Hör av dig till oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com

Sökordsannonsering

Med sökordsannonsering förbättrar vi din synlighet med en genomtänkt strategi och konkret plan.

Läs mer

Displayannonsering

Riktad displayannonsering som driver försäljning och åtgärder som bygger varumärke.

Läs mer
Filmkamera ikon

Videoannonsering

Med Google Ads (tidigare Google AdWords) kan du annonsera på YouTube.

Läs mer
Konverteringsgrad ikon

Google Shopping

Som e-handelskund till Jajja, erbjuder vi dig hjälp med Google Shopping.

Läs mer