Displayannonsering – banners och bildannonser

Displayannonsering, även kallad bannerannonsering, är ett mycket effektivt sätt att placera dig mitt i din målgrupp. Annonserna kan innehålla allt ifrån loggor och text, till rörlig bild och interaktiv media. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna.

Displayannonsering är en mycket användbar form av marknadsföring, som enkelt kan anpassas av dig som annonsör. Utformningen är klickbara banners (bildannonser), placerade på webbplatser inom Googles displaynätverk, som består av miljoner olika webbplatser. Det gör att du kan skapa en träffsäker annonsering av ett specifikt budskap eller en särskild produkt. Säljer du till exempel idrottskläder, kan dina annonser riktas så att de endast visas på hemsidor som är relaterade till ämnet.

Placera dina banners där kunderna finns

Displayannonser är användbart i många syften. Inte minst om du vill bygga upp ditt varumärke, eftersom displayannonsering ger dig stor exponering av dina annonser. Om du dessutom kombinerar din displayannonsering med remarketing, har du alla möjligheter att i ett inledande skede skapa igenkänning hos din målgrupp. Remarketing innebär att du kan nå de besökare som tidigare varit inne på din webbplats, med riktade annonser på andra webbplatser inom Googles displaynätverk, eller när de gör en sökning på Google. Att synas på rätt plats är avgörande.

Kontakta oss 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com, så bokar vi in ett möte där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med din displayannonsering och remarketing.