Google Shopping

Google Shopping är i grunden en shoppingportal, där besökaren snabbt och enkelt kan bläddra mellan produktannonser. Upplägget är ganska enkelt – En produktbild visas, tillsammans med produktnamn, pris och återförsäljare. Den stora fördelen med denna typ av annonsering, är att besökaren får en känsla för produkten och all nödvändig info direkt, utan att behöva klicka sig vidare. Dessutom betalar du bara för annonsen när någon klickar på den. Själva visningen kostar inget.

Google Shopping-kampanjer med Jajja

Som e-handelskund till Jajja, erbjuder vi dig hjälp med Google Shopping. Du behöver ett konto i Google Merchant Center och Google Ads (tidigare Google AdWords). Det skapar vi självklart åt er. Via ditt Google Ads-konto optimerar vi sedan dina annonser och jobbar löpande med budstrategier och andra delar av din kampanj. Vårt mål är att hela tiden stärka er närvaro och ROI. Så kan vi hjälpa ditt företag att växa.

Vill du veta mer? Kontakta oss, så bokar vi en ett möte där vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med Google Shopping.