Sökordsannonsering med Google Ads

Med sökordsannonsering tar du möjligheten att nå dina potentiella kunder vid det tillfället då de aktivt söker dig. Google Ads (tidigare Google AdWords) är det perfekta verktyget för dig att synas på rätt plats och rätt tid. Men det gäller att veta vad man gör.

För att lyckas med din sökordsannonsering behöver du en genomtänkt strategi och en konkret plan. Jajja Media Group är Google Premier Partner. Det betyder att vi möter Googles högsta krav på kompetens och kundsupport, samt har en unik kunskapsnivå och en mångsidig expertis. Vi tillhandahåller en bred digital kompetens och vi ser till att din marknadsföring ger resultat.

Därför ska du använda sökordsannonsering

Ett begrepp som du bör känna till när det handlar om sökordsannonsering är PPC – Pay Per Click. PPC handlar i stort om att du endast betalar för de faktiska klick som din annons får. Själva visningen av annonsen är kostnadsfri och det är bara när någon klickar på annonsen som du betalar för den.

Fråga oss om sökordsannonsering

Sökordsannonsering bygger på en kombination av kunskap och teknik som syftar till att driva kvalitativa besökare till din hemsida och omvandla dem till kunder. Detta är en pågående process eftersom de stora sökmotorerna ständigt ändrar förutsättningarna, samtidigt som nya konkurrenter optimerar sina hemsidor och annonskampanjer.

Låter det intressant? Kontakta oss  på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com  och boka in ett möte, så hjälper vi dig med din sökordsannonsering.