Garanterat fler kundförfrågningar med befintlig trafik inom 3 veckor.

Jajja har levererat enorma mängder söktrafik till fler än 10 000 kunder under de senaste 14 åren. Genomgående har vi sett samma utmaning för våra kunder gång på gång. Bara en bråkdel av trafiken leder till kontakt, främst på grund av otydlig kommunikation. I genomsnitt konverterar knappt 0,4 % av besökarna. Det tyckte vi var på tok för dåligt.

När vi tog fram vår nya storsäljande konverteringsprodukt Jajja Leads visste vi att vi var något riktigt bra på spåret. Både egen erfarenhet och historisk kunddata sa oss att konvertering är något alla kan bli bättre på, både små och större företag. Vi ville erbjuda en effektiv tjänst som varken var dyr eller tidskrävande, en tjänst som blir lönsam för alla företag oavsett storlek.

Vår utmaning

Det finns fantastiska konverteringstjänster. Problemet är att det i regel rör sig om konsulttjänster som inte bara kostar mycket utan som också kräver en hel del från dig som företagare. Inte sällan är dessa lösningar förknippade med långdragna tester och ofta betydande förändringar på din hemsida. Våra kunder är små och mellanstora företag, inte sällan ägardrivna. Hur skulle vi kunna göra det riktigt enkelt att vara kund och ändå nå högsta kvalitet till ett pris som alla, även de allra minsta lätt skulle vilja betala?

Vår lösning: Jajja Leads

Kortfattat är Jajja Leads en intelligent tjänst som ger dig fler avslut, återkommande kunder och maximal kontroll. Vår lösning innehåller:

  • En skräddarsydd kampanj på din hemsida som effektivt fångar upp dina besökare.
  • Ett team med designers och copywriters som skapar och optimerar din kampanj.
  • Utförlig rapportering och statistik där du kan följa din kampanj och enkelt lära dig mer om dina besökare.
  • Automatisk notifiering med nya kundförfrågningar – direkt och veckovis.
  • Leadshantering för att enkelt bearbeta, exportera och dela dina nya affärsmöjligheter.

Vad gjorde vi?

Jajja Leads är en marknadsunik lösning som ökar antalet kundförfrågningar snabbt, enkelt och lönsamt – utan att du som företagare behöver lägga tid, energi, eller pengar på testning, implementering och konsulttimmar. Vi gör allt åt dig. Resultatet skickas direkt till dig och rapporteras i kundportalen Mitt Jajja, lätt att nå och lätt att använda.

Våra kunder finns inom såväl traditionell B2B och B2C som e-handel. Alla ställer samma fråga: hur får vi fler affärer via vår hemsida? Efter att ha arbetat med över 600 kampanjer vet vi att vi har svaret. Jag avslutar med ett citat från vår VD, Mattias Kellquist.

“Det är billigare att konvertera befintliga besökare än att skaffa fler, så investeringen betalar sig nästan omedelbart”

– Mattias Kellquist, VD på Jajja

Läs mer om Jajja Leads på www.jajja.com/jajjaleads (pdf)