Ja, det blev att vi sprang i år igen!

Blodomloppet 2013

Efter uppladdningen på kontoret med smoothies, utdelning av tröjor och fotografering begav vi oss åter igen en gråmulen eftermiddag mot Djurgården och Blodomloppet. Målet var förutom ett härligt arrangemang och bättre löptider än förra året proteinberikad blåbärsmjölk och andra härliga fynd man hittar i picknickpåsen efter loppet.

Flera kollegor, bland andra vår käre VD Mattias Kellquist, hade lovat ställa upp i årets lopp men drog sig av olika kreativa anledningar ur i sista stund. Det var både knän och hög arbetsbelastning. Men medan Mattias och övriga avhoppare satt kvar på kontoret ställde vi oss på startlinjen och väntade på startskottet under en allt klarare himmel.

Loppet gick genom väldigt enkel terräng, genom skog, ängar och ofta nära den fantastiska utsikten över vattnet. Det gick över förväntan för flera av oss, några satte personliga rekord och vi var alla väldigt nöjda när vi trötta och hungriga satte oss ner på picknickfiltarna med fulla matkassar från ICA. Dagens lilla besvikelse kom med avsaknaden av den proteinberikade blåbärsmjölken, men vi klarade oss bra med brieost på tub, daim-bullar, potatissallad och annat gott i kvällssolen.

Efter maten och vilan sa vår eminente SEO-expert Jimmy Wirsborg:

”Vi går till spårvagnen vid Djurgårdsbron istället för de trånga bussarna, det tar bara 10 minuter.”

När vi 30 minuter senare kommer fram till spårvagnen diskuterar vi livligt om tidsuppfattning kontra gånghastighet, innan var och en åkte hem till sitt och en välförtjänt dusch. Ett härligt lopp med mysig gemenskap.

Vi ses där igen nästa år?