Ska man ligga i framkant inom tekniskt kunnande och följa de senaste trenderna är det Internetstrategidagen som gäller.

Jajja var förstås på plats.

Programmet var späckat med godbitar som i högsta grad berör vår digitala vardag: internationella trender, undersökningar och heta digitala ämnen ur ett nordiskt perspektiv.

Även om det här inte var någon vanlig måndag mötte jag som vanligt ett antal entusiastiska och ivriga kollegor på Södermalm. Denna gång på ett av de trendigare hotellen i stadsdelen, Hotell Rival, som denna gång stod värd för denna digitala happening. Utöver representanter från Jajjas KAM-team och Customer Developer-team var förstås en hel del andra ur Stockholms Internet-elit också samlad för att förkovra sig, mingla och diskutera nya spännande vinklar inom området Internetstrategi.

Väl i salongen kliver moderatorn Anna Bellman upp på scen och ser sen till att dagen styrs upp och flyter på smidigt. I öppning så berättigar hon syftet med dagen genom att berätta att: ”Vi svenskar minsann numera umgås helt i våra mobiltelefoner och inte nog med det. Vi spenderar i snitt 18,2 timmar per vecka åt att vara på nätet också… ”men så lyfter hon blicken och tittar publiken djupt i ögonen och lägger till, ”fast här inne är det troligen mycket mer, inte sant?!”

Avslutningsvis uppmanar Anna publiken att Twittra om seminariet i realtid och även ställa frågor till scenen den vägen. Det är ju ändå en digital tillställning.

Enjoy the read, och fortsätt gärna att följa de inlägg som tar utvalda delar mer i detalj under de närmsta dagarna. Är du intresserade av senaste nytt om SEO ska du inte glömma att titta in på Jajjapedias nyhetssektion och vill du ha djupare inlägg i ämnet följ gärna bloggen här på Jajjapedia.