Som ni kanske har märkt är e-handelsdelen här på Jajjapedia till för dig som på ett eller annat sätt bedriver handel på nätet.

Det gäller både renodlad e-handel där beställning och produkt levereras digitalt och partiell e-handel där beställningen läggs digitalt och produkten levereras fysiskt.

Jag som kommer skriva inlägg om e-handel här på vår blogg och Jajjapedia E-handel heter Magnus Enegård. Jag har arbetat med det mesta inom e-handelns breda område sedan 2009, ofta med fokus på sökmotormarknadsföring.

Under min tid här på Jajja har jag haft förmånen att få träffa ett stort antal e-handlare inom både renodlad och partiell e-handel. De har delat med sig av sina erfarenheter från sina respektive segment och vi har tillsammans sett över utvecklingsplaner kring ”nykundsuppsökning” och försäljning.

Majoriteten av de undersökningar som görs av handeln på nätet avser andra marknader än den nordiska. Med min långa erfarenhet hoppas jag kunna tolka och kommentera internationella undersökningar och trender ur ett nordiskt perspektiv. Detta och mycket mer vill jag bjuda mina läsare på.

Inläggen kommer att innehålla tips och information som direkt eller indirekt berör en e-handlares vardag, samtidigt som nyhetsartiklarna fortsättningsvis kommer att dyka upp löpande, precis som vanligt.

Har du förslag på ämnen som du gärna vill att jag skriver om? Hör av dig!