Varje år har Jajja en kick off på våren som sammanfattar hela det gångna året, planerar för framtiden och firar våra framgångar med en galamiddag. Årets Awards var inbokat på Berns och klädkoden för kvällen var smoking.

Redovisning, Jajja Awards 2012Dagen började med frukost på plats. Därefter fick alla avdelningar redovisa vad som gjorts föregående år och resultatet för bolaget presenteras. Många sömniga hajade till över att det faktiskt går ruskigt bra för oss.

Efter detta blev det grupparbetena där alla på bolaget får ge sin input till ledningen om hur man kan göra nästa år ännu bättre. Marknadsgruppen jobbade med hur vi tar fram den bästa hemsidan, övriga grupper gjorde alla arbeten kopplade till sin avdelning. Detta var nytt då vi tidigare år alltid mixat grupperna och haft generella uppgifter för att förbättra bolaget. Under dessa grupparbeten åt vi också lunch, Berns serverade oss, thaiköttbullar i röd curry m. marinerade grönsaker & nishikiris som smakade mycket bra.

Whiskyprovning med Martin Korinth och Daniel JohanssonEfter alla grupper redovisat sina arbeten så hade vi ett antal hotellrum till vårt förfogande för uppfriskande duschar och ombyte till smoking. För de som har ett intresse för whisky så höll Martin Korinth och Daniel Johansson en whiskyprovning.

Välklädda och hungriga gick vi sedan ner i matsalen där galan tog vid. Jag var konferencier, något av en tradition, och detta är kvällen då ingen går säker. Middagen var från Berns asiatiska än en gång men nu var det mer av en buffé där det ställdes fram massor av god mat på fat som vi fick skicka runt bordet.
Blev en hemtrevlig stämning och maten var underbar.

Årets medarbetare: Ludwig Olofsson, Agent & Partneransvarig

Årets medarbetare, Ludwig OlofssonUnder middagen så delar vi ut ett antal priser till medarbetare som röstats fram som årets medarbetare, säljare, tekniker, kundservice, chef etc. Även jag delar ut några mer eller mindre seriösa priser. Varje chef som ska dela ut ett pris ”roastar” jag upp på scen med en komisk presentation som alltid är uppskattade, av alla övriga på bolaget.

 

Avslutningsvis så öppnade Berns upp och blev nattklubb där vi fick mingla först själva och sedan släpptes det vanliga klientelet in. Dagen efter blev precis så som man bäddade för den.