Inför nästa år sitter jag med en av de roligaste bitarna med HR, nämligen rekrytering.

Jajja har blivit utsett till ett superföretag och vi växer och expanderar. 2013 börjar med ett behov av att förstärka vår säljkår ordentligt. Är du den vi söker?

SEO-branschen verkar nästan helt oberörd av konjunktursvängningar och varje år jag jobbat här har den växt. För rätt person kan därför en säljkarriär på Jajja vara en otroligt rolig och lönsam resa. Vi tycker också om att göra saker tillsammans. Ett gäng av oss sprang blodomloppet och årets kickoff ägde rum på Palma. Varje vår sätter ledningen mål som hela företaget jobbar mot och för varje uppnått mål blir vår kickoff efter sommaren lite bättre. Vad sägs om att vara med under våren och lägga grunden för ännu en superkickoff?

Som säljare på Jajja:

  • Gillar du att vara en del av något större. Företaget är som en enda stor familj av individer. Vill du se vilka vi är så finns det fotografier på oss alla, längst ner på vår webbplats (Tips! Håll muspekaren över ett ansikte för att få veta mer om personen).
  • Brinner du för kommunikation med människor. Du kommer att jobba mycket med telefon och mail som dina huvudredskap men även möta människor.
  • Har du ett intresse för marknadsföring. SEO ligger i framkant vad gäller marknadsföring och även om många gamla lärdomar från äldre kanaler fortfarande gäller så erbjuder marknadsföring via Internet helt nya möjligheter och ställer helt andra krav.

Om du känner för en karriär med stora möjligheter så kontakta oss på jobb@jajja.com. Är du tveksam till att ansöka? Hör vad anställda har att säga om hur det är att jobba på Jajja. Är du inte den vi söker kanske du vet någon som skulle bli glad att få denna bloggpost som en liten julklapp – så skicka den vidare!

Som avslutning vill jag önska dig som läst detta en god jul och ett gott nytt år.