Tidigt möttes vi upp på Arlanda där frukost väntade.

Vi har gjort ett bra resultat och lyckats sätta tillräckligt många mål under våren för en kick off utomlands. Var exakt visste vi inte förrän vi anlände Arlanda där Tommy Ståhl och Linnéa Ageno var utklädda till reseledare och stod och delade ut tygpåsar med allt vi skulle behöva under resan. Biljetter, solskydd, pingvinstång, Resorb, en liten Jäger och schema för resan.

Jajja kick-off 2011Efter att alla samlats och de av oss kapabla att vara vakna så här tidigt vaknat till ordentligt så bordade vi planet som flög ner oss till Köpenhamn där vi skulle byta … till samma plan. Jag skojar inte, alla klev av planet och vi noterade att vi stod vid rätt gate redan och planet vi just kommit med stod kvar tills vi fick tillåtelse att borda planet igen.

 

Att kliva ut på flygplatsen i Rom och mötas av solen och värmen var underbart och vid det här laget var alla vakna, eller uppnått sitt normala tillstånd av vakenhet åtminstone. Från flygplatsen blev det buss ut till Civitavecchia där vi skulle spendera tors-sön.

Grupparbeten Första dagen gick åt till resa och packa in sig. Fredagen däremot spenderades med att få information om hur bolaget gått första halvåret och grupparbeten där alla fick ge input om vilka framtida satsningar vi borde genomföra för att behålla vår position framför våra konkurrenter. Efter grupparbetena redovisats var det dock fritt fram för lite relax och avkoppling innan vi satte oss till bords och åt en finare middag.

Lyxig italiensk buffé vid inkomstUnder vår vistelse så fick vi alltid diverse lättare läckerheter så t.ex. ett bord med fina ostar med tilltugg mitt på dagen och lite mer bastant riktig italiensk mat på kvällen.

Lördagen var vår fria dag då alla fick göra lite som de ville. Bussar hade bokats för att transportera in de som ville till Rom som är en underbart vacker stad. Massor av vacker arkitektur och underbara små matställen.

Jajja kick-off 2011Lördagen avslutades med ett beachparty med levande musik då de som orkade tog slut på de sista krafterna inför resan hem dagen efter. Resan hem blev något senare än resan dit och vi landade vid midnatt på Arlanda och åtta timmar senare var vi tillbaka på kontoret för att sparka igång ytterligare en framgångsrik vecka.