Tyresöföretaget Tolerans utvecklar, tillverkar och säljer avancerade häft- och rotationstekniska lösningar till den grafiska industrin. De är världsledande i sin bransch, men med en webbplats från 2007, var det hög tid att ligga i framkant även på webben.

Jajja fick uppdraget att skapa nya tolerans.com, som ska förmedla en känsla av kvalitet, teknisk kompetens och innovation. Dessutom ville Tolerans ha många ingångar till kontakt och konvertering. Med återförsäljare i cirka 70 länder, var det ett måste att få detta att fungera.

Tillgänglighet och konverteringar

Design, struktur och tillgänglighet har varit ledorden när Jajjas webbproduktionsavdelning tagit fram den nya webbplatsen. På så sätt ska nya tolerans.com sticka ut från konkurrenterna och samtidigt öka tillgängligheten och antalet konverteringar.

Lättare att administrera med WordPress

Men det var inte bara mot kund som Tolerans ville ha en bättre webbplats. Den gamla upplevdes som krånglig och tidskrävande att administrera, vilket gjorde det svårare än nödvändigt att uppdatera sidan. Något som nu är betydligt lättare med WordPress som plattform.

Vill du veta mer om hur vi på Jajja Media Group kan hjälpa ditt företag? Kontakta oss, så berättar vi mer.

kontakt_cta