E-handelsleverantören Starweb och Jajja Communications inleder samarbete inom SEO, konvertering och e-handel. Samarbetet omfattar bland annat gemensamma seminarier där framtidens e-handel, synlighet på Google och konvertering står i fokus.

Starweb erbjuder plattformar och tjänster för framtidens e-handel genom att driva på utvecklingen av responsiva, användarvänliga och konverteringsoptimerade e-handelslösningar. Jajja är specialiserade på att leverera fler affärer till sina kunder genom sökoptimering, sponsrade länkar och kampanjverktyg.

– Vi är glada över att samarbeta med Jajja Communications som har en bred och lång erfarenhet av sökmotoroptimering, som kan hjälpa våra kunder till en ännu bättre konverteringsgrad säger Johan Lindstedt, VD på Starweb.

– Jajja har 15 års erfarenhet av sökmotoroptimering och vi är idag en av nordens ledande aktörer inom sök och annonsering på Google. Samarbete med Starweb kommer stärka vårt erbjudande mot e-handlare ytterligare, säger Ludwig Olofsson, Partneransvarig på Jajja Communications.

Starweb E-handelslogik AB grundades år 2000 och är ett av de första företagen i Sverige som utvecklat en plattform för webbaserad e-handel. I över ett decennium har Starweb jobbat för att ta fram en riktigt bra webbutik utan start- eller transaktionsavgifter. Idag har Starweb över 800 nöjda kunder bl.a. Arla, TUI, Expo, Sveriges Radio, Strands och Stureplanskliniken. Läs mer på www.starweb.se

För mer information, vänligen kontakta:
Ludwig Olofsson, Account Manager Partner Jajja Communications
+46 70 16 66 275, Ludwig.Olofsson@jajja.com

Linda Ahnfeldt, Marknadsstrateg Starweb
+46 40 60 20 914, Linda@starweb.se