Vill du också göra fler besökare till kunder?
Jajjas konverteringsblogg är här för att hjälpa dig.

Konverteringsoptimering handlar om att optimera en webbplats för att öka andelen besökare som genomför det/de mål som webbplatsägaren önskar. Ofta handlar det om att få fler besökare att bli kunder, köpa produkter eller tjänster, registrera sig för ett nyhetsbrev eller något så enkelt som att få fler besökare att faktiskt läsa den information som finns på webbplatsen.

En vanlig önskan är, inte helt oväntat, en ökad konverteringsgrad som innebär att en större andel av besökarna slutför ett mål och alltså konverterar. Konverteringsgraden kan alltid förbättras och det finns många metoder och faktorer att jobba med för att nå dit. Det handlar inte bara om själva webbplatsen och dess utformning utan även om besökarna och det som ska säljas. Det handlar om användbarhet men samtidigt psykologi. Det är med andra ord inte helt lätt att veta var och hur vi ska stoppa blödningen – bortfallet av potentiella kunder.

Jag vill hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du kan jobba med din webbplats för att förbättra den och på så sätt öka konverteringen. Här på bloggen kommer du hitta tips och information om allt som berör konverteringsoptimering: användbarhet, konverteringsfaktorer, A/B-test, verktyg, guider, nyheter, ja allt som kan vara bra att veta och bra att hålla koll på kring konvertering.

Till att börja med kan du hålla tillgodo med ett blogginlägg om hur du tar bättre hand om dina besökare. Mycket nöje och på återseende.