Att få bra, relevanta svar när du söker bör inte vara beroende av vilken enhet du använder. Du bör få bästa möjliga svar, oavsett om du är på en telefon, dator eller surfplatta.

Förra året, började Google använda mobilanpassning som en rankingsignal på mobila sökningar. Nu rullas ännu en uppdatering ut till mobila sökresultat, som ökar effekten av rankingsignalen för att hjälpa användare att hitta ännu fler sidor som är relevanta och mobilvänliga.

Om du redan har gjort din webbplats mobilvänlig,  kommer du inte att påverkas av denna uppdatering. Om du behöver hjälp med din mobilanpassade webbplats rekommenderar Googles mobilvänlighets test och Webmaster Mobile-guide, som båda ger vägledning om hur man kan förbättra din mobila webbplats. Eller varför inte höra av dig till oss på Jajja? Vi kan hjälpa dig med din mobilanpassning.

Och kom ihåg, avsikten med sökfrågan är fortfarande en mycket stark signal – så även om en sida med innehåll av hög kvalitet är inte mobilvänlig, det kan fortfarande ranka bra om det har stor, relevant innehåll.