Jag fick denna tårta från iPunkten i Kungsbacka som tack för att han passerat sin lokala konkurrent på Google.

Tommy (ja, vi delar förnamn) på iPunkten  är minst sagt mycket nöjd med det samarbete vi har, och vi har under den förhållandevis korta tid (3 mån) han varit kund fått en mycket personlig och bra kontakt.

Jag kan inte hjälpa att känna ett personligt ansvar för de kunder jag får in som säljare, och då känns det otroligt skönt att ha en teknisk avdelning i ryggen som gör ett fantastiskt jobb med att leverera resultat till våra kunder. I fallet med iPunkten, så har även Tommy visat ett stort engagemang och intresse vilket givetvis gör det extra roligt att hjälpa.

Var hemma och tog hand om en liten sjukling igår när tårtan kom, och jag pratade med Tommy på iPunkten under förmiddagen för att meddela honom om att jag inte var på jobbet, då det var några funderingar jag lovat att hjälpa honom med under dagen. Då meddelade han mig om att det var synd att jag inte var inne, då jag hade en tårta att vänta.

En fantastiskt trevlig gest!

Folk i allmänhet har ju en tendens att göra sig hörda mer när det gäller missnöje än när dom är nöjda, så detta smäller högt!

Jag delar glädjen med Tommy på iPunkten över framgångarna som kommit med ökad synlighet på Google, och att höra om dessa är ju otroligt tillfredställande som kundansvarig och absolut en belöning i sig.

Vill avsluta med att säga att det finns flera namn som ska finnas med ovanför mitt på tårtan, och alla som varit inblandade i denna kund ska givetvis ta del i berömmet!