Jag fick i förra veckan det glädjande beskedet att Jajja har utsetts av Veckans Affärer till ett av Sveriges 317 Superföretag 2012.

Det är tydligen bara 0,1 % av alla företag som lyckas kvalificera sig som ett Superföretag så ni må tro att man är stolt. Och inte nog med det, vi lyckades även placera oss bland de 99 största.

Så här beskriver Veckans Affärer vad ett Superföretag är:

”Superföretagslistan tas fram utifrån en hel rad kriterier: tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering. Det räcker alltså inte att ha en hög tillväxt utan den måste kombineras med lönsamhet och långsiktig finansiering över hela fyra år.”

”Superföretagen är viktiga eftersom de är företag som har hittat framgångsformeln och på många sätt är föredömen”

– säger Per Weidenman, som sammanställt listan från starten

”De har en affärsidé som bevisligen håller över tiden och också faktiskt förmågan att göra uthålliga affärer runt den idén. Det är företag man kan lära sig mycket av. Plus att det är superföretag som står för en stor del av sysselsättningstillväxten.”

När jag skickade ut detta i organisationen möttes det såklart av jubel. Det är också en viktig signal att Jajja har klarat av och klarar av att både överleva motgångar och växa stabilt i framgångar. Det är verkligen en underbar resa att göra och jag känner mig enormt priviligierad att få stå vid rodret med ett så underbart gäng duktiga människor omkring mig. Se bara längst ner på varje sida på vår nya webbplats, där finns alla utom de mest nyrekryterade som vi ännu inte hunnit fotografera och lägga upp. Många har dessutom fått in ett citat som på ett eller annat sätt representerar dem.

Vill man få lite mer inblick har jag fått och svarat på några frågor om Jajja här http://www.jajja.com/om-oss/ledningen. Annars får ni gärna skriva frågor i kommentarsfältet nedan och känner jag Jimmy Wirsborg hos oss rätt så kommer han att påminna mig så att jag svarar på dem.

Denna utmärkelse ovanpå en sprillans ny webbplats med användbara verktyg, en nytt kundcenter som lanseras inom några veckor och nya produkter som ligger i pipen på väg ut bäddar verkligen för en superkul höst och ett lyckat 2013, så det återstår bara en sak. Nu kör vi så det ryker!

Läs mer direkt på VA:
http://www.va.se/temasajter-event/endast-en-brakdel-av-naringslivet-ar-superforetag-450806