Nätbutiken Babyface har nästan femdubblat försäljningen som kommer via Google Adwords det senaste året. Med Jajjas hjälp har de fokuserat på sökorden som konverterar.

Babyface säljer professionella hudvårdsprodukter. Det handlar om high-end-produkter. Jajja har hjälpt Babyface att förbättra både den organiska söktrafiken och trafiken via Google Adwords:

  • Mellan maj 2014 och maj 2015 ökade den organiska trafiken med 134 procent, men ännu viktigare försäljningen från organisk trafik med 175 procent.
  • Samma period ökade Babyface investeringarna i Google Adwords med 132 procent, vilket ökade försäljningen med 472 procent.

Tindra Ramsin som grundade Babyface arbetar hårt för att lyfta sin nätbutik, men hon är inte särskilt road av varken sökoptimering eller Google Adwords.

– Det bästa med Jajja är att de sköter allt. Jag får löpande rapporter om utvecklingen som jag läser noggrant, säger Tindra Ramsin.

Babyface har idag en konverteringsgrad på runt 13 procent, vilket är mycket högt.

– En tidigare konsult köpte alla ord som gick och vi fick mycket trafik, men konverteringen låg på runt en procent. Det blev dyrt. Jajja gjorde om hela kampanjen från grunden med riktigt bra resultat. Det gäller att rikta sig mot rätt kunder, säger Tindra Ramsin.

Jajja har förbättrat innehållet på de flesta kategorisidor och bygg bra länkar som rapporteras till kunden löpande. När det gäller Google Adwords har de fokuserat på ord som konverterar.

– Vi arbetar inte med att sänka kostnader utan att hitta den mest konverterande trafiken. Det kräver hela tiden att vi samarbetar med kunden och sätter oss in i kundens affär, skriver projektledare Pierre-Emil Chantereau på Jajja.

  • Testa din webbplats med Jajja Search Report här