Bonnier Magazines & Brands lanserar plattformen Collabs för kampanjer med Instagraminfluencers, som gör det möjligt att hitta influencers utifrån målgrupp samt utvärdera och betala för kampanjen.

Plattformen innehåller en databas med över 50 miljoner Instagramprofiler. Det går att filtrera ut influencers med variabler så som geografiskt område samt ålder och kön på målgruppen. Företag så som Paydrive, Pandy, Mister Spex och Nymans Ur har i kampanjer använt tjänsten.

– Vi vill göra det enkelt för företag att på egen hand skapa och genomföra professionella mikro-/makrokampanjer, utan att det ska kosta hundratusentals kronor i administration och omkostnader, säger Daniel Troyse, Head of Influencer på Bonnier Magazines & Brands.

Med hjälp av Collabs by Bonnier Magazines & Brands verktyg, kan kampanjer enkelt skapas för såväl mikroinfluencers som makroinfluencers. Verktyget erbjuds med ett abonnemang.

Läs mer: https://bonniermag.se/pressrum/#/pressreleases/bonnier-magazines-och-brands-lanserar-ny-kampanjplattform-foer-influencersamarbeten-paa-instagram-2745684