I vår snabbt föränderliga värld är kompetensutveckling nyckeln för att lyckas i arbetslivet. Idag finns det ett stort utbud av möjligheter att vidareutbilda dig online, gå kurser på universitet eller på utbildningsföretag.

Alla måste vi ständigt lära oss nya saker för att fortsätta vara relevanta på arbetsmarknaden. Börja med att kritiskt granska dina erfarenheter och formella utbildningar. Vad vill du lära för nya saker? Var är dina största brister?

Sedan finns det många olika online-kurser som gör det enkelt att studera vidare. Men det krävs motivation för att lyckas.

LinkedIn Learning. LinkedIn Learning har ett stort antal kurser om bland annat programvaror och marknadsföring. Alla på engelska och de flesta av hög kvalitet. Varför inte lära dig att filma och klippa korta filmer. En kompetens som blivit allt mer eftertraktad i jakten på uppmärksamhet i sociala medier.  LinkedIn Learning kostar 250 kr månaden och du kan säga upp abonnemanget när som helst.

Distansutbildning på universitet. Studera.nu hittar du ett stort antal distanskurser inom ett brett område av utbildning. Om det finns platser kvar går det att anmäla sig bara några dagar före höstterminen startar. Alla utbildningar är gratis.

Kurser för yrkesverksamma. Utbildning.se samlar över 7000 kurser från 300 arrangörer som framtagna för yrkesverksamma.