Jajja Media Group blir som enda renodlade digitalbyrå i Sverige Google Premier SMB Partner. Förutom statusen ger det möjlighet till ännu bättre leveranser till kunderna.

Jajja Media Group har efter ett långt samarbete och granskning av Google utsetts till Google Premier SMB Partner.

– Google har granskat allt från vår kompetens, vår leveransprocess, prissättning, försäljning och rapportering innan de gav oss detta viktiga erkännande. Processen har tagit över ett år, säger säger Mattias Kellquist, vd för Jajja Media Group.

I partnerskap med Google kommer Jajja Media Group kunna leverera ännu mer kundnytta till sina AdWords-kunder.

– Nordiska konsumenter är bland de mest uppkopplade i världen. Därför är det extra viktigt att små och medelstora företag i Norden uppfyller sina kunders behov på nätet på ett effektivt sätt. De partners vi jobbar med har en avgörande roll när vi skall hjälpa små och medelstora företag i Norden med att uppnå just detta, säger Jonas Hernlund, affärsområdeschef för Channel Sales på Google i Norra Europa.

Idag förbättrar Jajja Media Group nya kunders existerande Adwordskampanjer med i snitt 43 procent. Jajja Media Group möter Googles högt ställda krav på kompetens och kundsupport och har en unik kunskapsnivå samt ett mångsidigt expertkunnande inom webbstrategi, AdWords, programmatic, sociala medier, konvertering och webbproduktioner, enligt Mattias Kellquist.

Starta med vår AdWordsanalys
Starta med vår Advertisinganalys