Sommarfina mobiler kräver dessa appar!

Google Maps
Har du en Android finns Google Maps redan förinstallerad på mobilen, men äger du en Iphone är mitt råd att snabbast möjligast installera kartappen som bara blir bättre och bättre för varje uppdatering.

Idag är gps-funktionen så väl fungerande att du inte längre behöver någon en vanlig gps i bilen. Tänk bara på att funktionen snabbt dränerar batteriet. Du bör logga in i kartappen för att få mest ut av den.

Field Trip
Google personliga reseguide Field Trip är bäst med hörlurar. Istället för att missa vackra platser med näsan i guideboken eller smartmobilen så läser appen upp intressanta fakta om hus eller andra sevärdheter du passerar. Innehållet kommer från många olika kvalitetskällor.

Trip Advisor
Res ingenstans utan Trip Advisor som med användarnas hjälp rankar restauranger, hotell och sevärdheter. Inte säkert att du hittar alla lokala pärlor, men du kan alltid sortera bort de värsta turistfällorna.

Yelp!
Yelp! är en annan riktigt bra guideapp där användarna recenserar restauranger, barer och kaféer.

Booking.com
Bästa hotellbokningsappen på marknaden. Finns det inte några hotell i närheten där du är så har du verkligen lämnat de vanliga allfärdsvägarna.