Ett år efter TV4 Play införde krav på inloggning för att se tv-program hos dem har de nu nått tre miljoner inloggade användare.

Tre miljoner inloggade användare gör TV4 Play till den största inloggade tjänsten.

– Det innebär också att vi fortsätter att stärka vår position mot både användare och annonsörer, säger Mathias Berg, operativ chef TV4-Gruppen i ett pressmeddelande.

TV4 Play införde krav på registrering och inloggning för ett år sedan för att kunna samla in mer information om tittarna och förbättra tjänsten för annonsörer.

– Vi hade ju en viss ångest när vi tog beslutet att låsa in TV4 Play. Vi trodde såklart att vi hade gjort vår hemläxa, men man kan aldrig veta säkert. Det var därför enorm lättnad då det visade sig att mottagandet blev så bra från både användarna och annonsörerna. Det visar sig nu rent konkret i en otroligt positiv utveckling av antal inloggade användare, som är större än vad vi både hoppats på och budgeterat för. Målet var att nå tre miljoner innan 2017 är slut, vilket jag stod inför ett antal hundra personer och skulle motivera till i januari, säger Mathias Berg, operativ chef TV4-gruppen till Dagens Media.

Målsättningen för TV4 Play är att nå Facebooks sex miljoner inloggade användare i månaden.

Läs mer: http://www.dagensmedia.se/medier/rorligt/tv4-play-passerar-3-miljoner-inloggade-anvandare-6851166