Klädbutiken Zoovillage hakar på amerikansk trend och lanserar leverans över dagen i storstäderna.

Modebutiken Zoovillage lanserar möjligheten att få sin order levererad samma dag om kunden beställer före klockan 13:00. Leverans samma dag erbjuds i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen.

– Kunderna efterfrågar allt snabbare leveranser. En stor del av kunderna vill ha sin order inom en till tre dagar. Vi vill överträffa deras förväntan med leverans samma dag till hemmet eller jobbet, säger David Florin, marknadskoordinator på Zoovillage till Jajja Magazine.

I USA satsar allt fler av de större e-handlarna på dagsleveranser. I Sverige har det tidigare främst varit blomsterbud och chokladbud som erbjudit leverans samma dag i Sverige. Men Zoovillage har länge erbjudit tjänsten i Stockholm, Västerås och Enköping. Det kostar naturligtvis en hel del att bygga upp så snabba leveranser, men det tar också bort ett av de främsta skälen till att handla i vanliga fysiska butiker.

Tjänsten släpps den 4 april och för 95 kronor kan man få sin leverans samma dag till arbetet eller hemmet med hjälp av Jetpak.