Jobba hos oss

Jajja Media Group erbjuder karriärmöjligheter för den som vill klättra och en stabil arbetsplats för den som specialisera sig inom internetmarknadsföring och vi söker ständigt nya medarbetare som kan hjälpa oss att bli ännu bättre.

Hos oss har du möjlighet att jobba i Stockholm, Karlstad eller Dubai. Kolla in våra lediga tjänster och skicka in din ansökan. Om du inte hittar något som passar din kompetens, är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till jobb@jajja.com.

Lediga Jobb

Delar du vår passion för digital marknadsföring? Kolla in våra lediga tjänster och skicka in din ansökan.

Läs mer

Karriärmöjligheter

Inom Jajja Media Group finns goda förutsättningar att göra karriär för den som specialiserar sig inom internetmarknadsföring.

Läs mer

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar ditt cv? Skicka in en spontanansökan till oss. Vi söker alltid folk som kan hjälpa oss att bli ännu bättre.

Läs mer

Praktikplats

Tjuvstarta din karriär hos oss, vi är alltid på jakt efter morgondagens talanger. Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till oss, så återkommer vi.

Läs mer

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.