En lång och utvecklande anställning inom Jajja Media Group

Söker du nya utmaningar och möjligheten till nya utmaningar på nya positioner? Då har du kommit rätt. Inom Jajja Media Group finns goda förutsättningar att göra karriär, tack vare kontinuerlig tillväxt och bredden av yrken i en verksamhet med många affärsområden.

Medarbetare är företagets viktigaste resurs

Inom Jajja Media Group arbetar människor med olika bakgrund och kompetenser. Tillsammans skapar vi möjligheter och resultat, som gör att Jajja Media Group fortsätter att utvecklas och växa.
I konkurrensen på den digitala marknaden gäller det att ha koll på vilka möjligheter som finns och att välja rätt marknadsföring som ger resultat. Jajja Media Groups affärsmål kräver att organisationen kontinuerligt utvecklar sin kompetens. 

Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och där vi investerar i våra medarbetare för att tillsammans skapa en långsiktig relation. Vårt mål är att ta vara på de kompetenser som finns inom organisationen.

Inom Jajja Media Group finns ett hundratal anställda med olika bakgrund. Många av dem har gjort en intressant resa med många olika roller inom organisationen.

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.