Lediga jobb

Delar du vår passion för digital marknadsföring? Just nu har inga lediga tjänster men du är välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@jajja.com. Vi söker alltid förstärkning till vårt team.

Just nu har vi inga lediga tjänster. Men kika gärna in på vår sida för spontanansökningar och skicka in din intresseanmälan.

Head of Customer & Loyalty Sales

Har du en passion i internet och hänger med i utvecklingen som sker där? Brinner du för försäljning, kundnöjdhet och digital utveckling? Har du dessutom arbetat några år som chef, har strukturen i ryggmärgen och är en entusiasmerande kommunikatör, då kan det vara du som gör succé i rollen som chef till vår kundavdelning. Jajja ...

Läs mer

Erfaren webbutvecklare

Vi fortsätter att växa och söker nu en erfaren webbutvecklare till vår webbavdelning i Karlstad.   Om dig och din roll Som webbutvecklare ansvarar du för temautveckling, avancerad utveckling och tredjepartskopplingar i webbprojekt. Du jobbar i team tillsammans med andra specialister. Hur teamet ser ut beror på kundens behov, men du ...

Läs mer

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.