Vi söker en Account Manager

Jajja har en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med många års erfarenhet och djupgående expertis av Google. Vi hjälper våra kunder med att lyckas inom flera områden som Google Ads, SEO, webbproduktion, content, film, länkar och sociala medier. Vi är snabba på att fånga upp det senaste inom branschen och vi tycker om förändring. Vi är modiga med att prova nya spår inom digital marknadsföring och söker ett stort engagemang hos både våra uppdragsgivare och kollegor. Vår amibiton är att leverera top notch-tjänster, inom hela registret av digital marknadsföring – med den högsta kundnöjdheten.

Om tjänsten

Som Account Manager hos oss har du det övergripande ansvaret för kundens digitala närvaro. Vi vill att våra kunders exponering ska vara top notch, varför ditt uppdrag handlar om att se över vad de har och behöver idag. Därefter tar du fram en digital strategi över hur just de ska synas bättre online. Allt för att kunden ska nå ökad försäljning. Varje kund är unik, så du behöver tänka till ordentligt på vad som behövs för respektive företag.

Du har den högsta ambitionen att lyckas med såväl kundernas digitala marknadsföring som den långsiktiga relationen. Du ansvarar därför själv för hela försäljningsprocessen; bokar, planerar, förbereder och håller dina egna möten, samt genomför dina egna affärer. Tillsammans med ett stort team av specialister och sidoresurser säkerställer du därefter att kunden uppnår sina digitala affärsmål.

Om dig

Vi skapar just nu ett vinnande team. Till det teamet behöver vi passion, fighting spirit och mod. Du är socialt trygg och har förmågan att lyssna in en kunds önskemål. Då den digitala branschen utvecklas snabbt behöver du vara en person som är framåtlutad, har en förmåga att anpassa dig till förändringar och varje dag kommer in till jobbet med en ”YES – we can!”-attityd. Allt för att vi tillsammans som team ska driva åt samma håll och glädjas ihop åt varje framsteg vi gör.

Har du erfarenhet av företagsförsäljning kommer du snabbare vara på banan och har du dessutom en fallenhet för relationsbyggande kommer du göra succé i din roll. Ett starkt affärssinne är att föredra då du behöver kunna sätta dig in i företagens situation och bygga strategier därefter. Tycker du dessutom att det vore intressant att lära dig (eller kan redan) Google Ads, SEO, webb, content, film, länkar och sociala medier kan dina framtidsutsikter på bolaget vara stora.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att bli ruskigt kompetent inom allt vad gäller digital marknadsföring då du får en gedigen utbildning, samt ständigt har våra specialister runt omkring dig i vardagen. Utöver det erbjuder vi dig ett fantastiskt härligt gäng att jobba med. På din egen avdelning jobbar ni i små team med hög teamkänsla och utöver dem får du hela övriga bolaget till din hjälp, där alla jobbar nära kunderna och har stark vilja att hjälpa och stötta.

Följ med på vår resa!

Nu kör vi! Skicka din ansökan till andreas.wicksell@jajja.com

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.