Bli vår nästa copywriter

Är du vass på att skriva, älskar digital marknadsföring och har en skaparkänsla utöver det vanliga? Är tonaliteter en del av ditt DNA? Då är det ju dig vi söker! Just nu är vi på jakt efter vår nästa copywriter.

På Jajja Media Group värnar vi om våra kunder, och det är viktigt att de känner att de får samma goda kvalitet i alla led hos oss. Som copywriter kommer du att producera text och ansvara för att de möter både kundens behov, samt har ett gynnande SEO-tänk. Du har vana av att optimera digital närvaro genom copy såväl på webb som i sociala medier.

Vi söker en copywriter som längtar efter att få utveckla sitt skrivande. Arbetet innebär ett stort eget ansvar, hög kreativitet och galet varierande ämnen och branscher. Vet du inget om dränkbara pumpar, hästgymnasium eller estetisk tandvård idag så kommer du garanterat att lära dig!

Arbetsuppgifter

· Producera copy till våra kunders webbplatser, såväl på svenska som engelska

· Hantera content på sociala medier

· Lägga ut beställningar på externa copywriters vid behov

För att passa som copywriter hos oss så tror vi att du trivs med att arbeta i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Du gillar att läsa på om olika företag och deras unikiteter samtidigt som du är en klippa på att producera texter som skiljer sig ur mängden. Ett stort plus är om du inte är rädd för att hålla utbildningar för våra större kunder.

Vi önskar att du:

· Har erfarenhet av copywriting sedan tidigare

· Ryggrandskänsla för tonalitet

· Känner dig trygg i att ta eget ansvar för din leverans

· Behärskar svenska och engelska väl i tal, men framförallt skrift

Tjänsten är på 50–100 %. Du kommer att sitta i våra lokaler på Södermalm i Stockholm alt. i centrala Karlstad. Tillträde snarast möjligt.

Frågor om Jajja eller tjänsten? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Tillträde

Snarast!

Ansökan Vill du bli en del av Jajja Media Group? Skicka CV och personligt brev till jobb@jajja.com. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta vår Director of Production Gunnar Bark på gunnar.bark@jajja.com eller 054-202 13 90, eller HR-ansvarig Hanna Nordling på 070-166 622 09 eller hanna.nordling@jajja.com.

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.