Vi söker front end-utvecklare till Karlstad

Jajja Media Group är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. Vi skräddarsyr samarbetet med våra kunder och hjälper dem att maximera sin närvaro i samtliga digitala kanaler.

Vi söker nu en front end-utvecklare som är duktigt på PHP och JavaScript. När vi utvecklar nya webbplatser gör vi det i WordPress, men vi hanterar även andra CMS som Joomla, Drupal och EPiServer åt våra kunder.

Du ingår i vår produktionsavdelning som finns i Karlstad, där också större delen av dina närmaste kollegor samt din chef sitter. Övriga kollegor finns i Stockholm och Dubai. Totalt är vi ca 70 stycken medarbetare.

Vi arbetar i en bransch som är i ständig och snabb förändring. Därför bör du vara anpassningsbar och trivas när det händer nya saker. Vi tycker om när vår arbetsmiljö är prestigelös och vi hjälper varandra att lyckas. Du bör därför trivas med att jobba i team och tycka om att dela med dig av din kompetens.

Det är även viktigt att du har förmågan att se helheten och vad som är bäst ur ett affärsmässigt perspektiv för våra kunder. Du behöver jobba strukturerat och effektivt, även under press. Dessutom behöver du ha förmåga att prioritera, eftersom att du inte kommer bli styrd i hur du ska jobba. Det är viktigt att du trivs med att ta eget ansvar.

Tjänsten är 100% heltid. Tillträde snarast möjligt, eller enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till jobb@jajja.com. Skriv “frontendare” som ämnesrubrik i ditt mejl till oss. Vi kommer löpande se över ansökningarna när de kommer in.

Har du frågor?

Produktionschef Gunnar Bark
0730-28 98 99
gunnar.bark@jajja.com
HR-ansvarig Hanna Nordling
0701-66 62 09
hanna.nordling@jajja.com

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.