Head of Customer & Loyalty Sales

Har du en passion i internet och hänger med i utvecklingen som sker där? Brinner du för försäljning, kundnöjdhet och digital utveckling? Har du dessutom arbetat några år som chef, har strukturen i ryggmärgen och är en entusiasmerande kommunikatör, då kan det vara du som gör succé i rollen som chef till vår kundavdelning.

Jajja Media Group har en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med många års erfarenhet och djupgående expertis av Google. Vi hjälper våra kunder med att lyckas inom flera områden som Google Ads, SEO, webbproduktion, content, film, länkar och sociala medier. Vi är snabba på att fånga upp det senaste inom branschen och vi tycker om förändring. Vi är modiga i att prova nya spår inom digital marknadsföring och söker ett stort engagemang hos både våra uppdragsgivare och kollegor. Vår ambition är att leverera top notch inom hela registret av digital marknadsföring.

ROLLEN

Du har det fulla personal- och resultatansvaret för bolagets kundavdelning, i dagsläget bestående av sex stycken kundansvariga Key Account Managers och projektledare. I din roll bär du det yttersta ansvaret för Jajjas befintliga kunder, i huvudsak; hålla kundnöjdheten i världsklass, utveckla kundstocken och minimera churnen till en knappt skådad siffra.

Kundens ambition är din ambition och du säkerställer att det du och ditt team gör, gör ni kvalitativt och med eftertanke. För att passa i rollen har du en genuin passion för kundernas affärer, likväl som stor insikt och kunskap inom digital marknadsföring. Du förstår hur långsiktiga relationer bygger lojalitet och värde, samt lever i mantrat att kundnöjdhet ger försäljning och försäljning ger kundnöjdhet.

Din främsta uppgift är att stötta din personal i att ta fram och presentera väl genomtänkta digitala strategier till bolagets kunder. Detta i syfte att öka kundens synlighet online och därmed dess affärer. Du säkerställer att alla i teamet ser varje kund som unik och får sin egen kärlek och personliga relation.

Dina medarbetare är nyckelfunktioner för våra kunders affärsutveckling, därför är det viktigt att du ser dig själv som en utpräglad stöttepelare. Du ser även vikten i, och tycker att det är givande, att själv följa med dina medarbetare på affärsmöten vid större affärer eller i coachande syfte.

VEM ÄR DU

Du är mål- och resultatfokuserad samtidigt som du är socialt trygg och har förmågan att lyssna in. Du har ett vasst huvud och har under åren jobbat upp ett utpräglat verksamhetstänk, kan arbeta processtyrt och långsiktigt, samt har den få förunnade egenskapen att både kunna vara detaljorienterad samtidigt som du varje dag/månad/kvartal/år har förmågan att hålla kursen på skutan.

Du vet innebörden av närvarande och individuellt ledarskap, samt agerar alltid ansvarsfullt och tar ägandeskap över det som ligger på ditt bord. Du är modig och vågar ta tag i konflikter likväl som förändringar.

Då den digitala branschen utvecklas snabbt behöver du vara en person som är framåtlutad, har en förmåga att anpassa dig till förändringar och varje dag kommer in till jobbet med en ”YES – we can!”-attityd. Detta då det är viktigt för dig, som den engagerade och passionerade ledare du är, att vara en förebild för en positiv och glädjefylld företagskultur – allt för att ni tillsammans som team, och vi tillsammans som bolag, ska driva mot samma vision, hålla hög fighting spirit och credda varandra i varje framsteg vi gör.

KRAV

  • 3-5 års ledarskapserfarenhet i chefsroll med personalansvar
  • Kunskap inom digital marknadsföring (främst SEO & Google Ads)

MERITERANDE

  • Byråerfarenhet
  • Erfarenhet av framtagning, uppföljning och agerande på kundundersökningar
  • Försäljningserfarenhet B2B och förvaltning av större kunder
  • Kunskap inom Google Analytics

VI ERBJUDER

På Jajja Media Group erbjuder vi en karriär i framtiden. Vi är digitala och har en produkt som är ett måste för varje företagare, där du och din roll verkligen ligger i framkant. Du blir del i en ansvarstagande chefsgrupp med stark kompetens, där just din kunskap kommer att vara en viktig del för bolagets fortsatta framgång. Du får möjlighet att utveckla Jajja ihop med oss, här rider ingen på höga hästar och alla kavlar upp ärmarna tillsammans!

Våra kontor ligger i Stockholm, Karlstad och Dubai. Tjänsten är placerad på stockholmskontoret i Münchenbryggeriet med utsikt över Mälaren och många närliggande restauranger och ett levande stadsliv. Du rapporterar direkt till Vice VD Caroline Siewerthsdotter Björkman.

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan till caroline.siewerthsdotter@jajja.com

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.