Key Account Manager

Vi söker dig som tidigare arbetat några år med företagsförsäljning inom digital marknadsföring. Med din tidigare erfarenhet av försäljning och med vår löpande utbildning, kommer du att få de bästa förutsättningarna för att förstå vår bransch och kompetensen att leda våra kunders resa framåt i deras digitala marknadsföring.

Kundrelationen och ansvar för kundens digitala närvaro är ditt fokus. Du ansvarar för att ta fram digitala strategier till våra största befintliga kunder och utforma dessa så att kundens affärsmål uppnås genom digitala marknadsaktiviteter. I ditt ansvar ingår även att skapa nya kundrelationer. Tillsammans med din projektledare och ett team av specialister säkerställer ni att kunden uppnår sina digitala affärsmål.

Du kommer att arbeta mot en föränderlig digital bransch på ett företag som strävar efter att alltid ligga i framkant inom teknisk och strategisk innovation. Därför det är nödvändigt att du är förändringsbenägen och stresstålig.

Kompentens, erfarenhet och bakgrund

  • Du har gedigen kompetens inom webbanalys och dokumenterat goda erfarenheter av att ta fram heltäckande digitala marknadsstrategier
  • Du ska tala flytande svenska i tal och skrift och vara bekväm med att hålla kundmöten på engelska
  • Du har mångårig erfarenhet av B2B-försäljning av komplexa lösningar

Personlighet

Som person måste du ha ett affärssinne och strategiska förmågor. Du är socialt trygg och van vid att hålla presentationer för större ledningsgrupper. Du är även retoriskt stark, lyhörd och nyfiken på att lära dig mer av dina kollegor. Dessutom har du en strävan efter att ständigt utveckla din kompetens och förståelse för de olika branscher som våra kunder finns i.

 

Tillträde

Tjänsten är på heltid, fast lön + provision och placeringen är vid vårt kontor på Södermalm i Stockholm. Tillträde augusti/september eller enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Skicka din ansökan till  jobb@jajja.com vi ser löpande över ansökningarna.

Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten, kan du kontakta Benjamin Berglund bejamin.berglund@jajja.com eller 070-166 6283 eller HR-ansvarig Hanna Nordling på  070-166 62209 eller hanna.nordling@jajja.com.

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.