Jajja söker en senior SEM-specialist

Jajja glass

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att driva betald trafik via en rad olika kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och framför allt Google AdWords.  

Jajja Media Group är Google Premier SMB Partner och har en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google. På Jajja Media Group värnar vi om våra uppdragsgivare och det är viktigt att de känner att de får samma goda kvalitet i alla led hos oss.  

Som organisation är vi snabba att fånga upp det senaste inom vår bransch och vi tycker om förändring. Vi är modiga med att prova nya spår inom digital marknadsföring och söker ett stort engagemang hos både våra uppdragsgivare och kollegor.  

Hos oss kommer du att hantera många spännande och roliga uppdragsgivare samt ansvara för skapande, analys och optimering av våra uppdragsgivares kampanjer. Du kommer att jobba i nära samarbete med våra projektledare för att tillsammans kunna ta fram digitala strategier med kundens affär i främsta rum.  

Du ligger i framkant inom SEM och tycker om att arbeta nära både dina uppdragsgivare och kollegor. Som specialist kommer du ge stöd till våra projektledare och strateger i samband med kundbesök och kring kreativa beslut som rör kampanjer.   

Du kommer även arbeta tajt inom ditt specialistteam där ni tillsammans säkerställer en hög leveransnivå. Det här är en avgörande nyckel till våra lyckade kampanjer.  

Vi söker dig som: 

 • Är certifierad i Google AdWords (sök, display, video och shopping). 
 • Mycket van vid att arbeta i Google Analytics. 
 • Duktig på annonsering i sociala medier. 
 • Brinner för digital marknadsföring. 
 • Trivs att arbeta i team. 
 • Van att ta eget ansvar, leda arbetet framåt och prioritera arbetsuppgifter. 
 • Ständigt vill utvecklas tillsammans med oss, Google och våra kunder och alltid ligga i framkant inom SEM. 
 • Är noggrann, initiativtagande och kan analysera kampanjer för att sedan komma med tankar och idéer kring hur vi kan skapa bättre värde för våra kunder. 
 • Erfarenhet av SEO är meriterande. 
 • Vill vara en del av ett branschledande och ständigt utvecklande företag. 
 • Eftersom vi hela tiden utvecklas så behöver du vara trygg med snabba förändringar och ett högt tempo.  

 Tjänsten är på 100%. Placering är antingen i Stockholm eller Karlstad. 

Frågor om Jajja eller tjänsten? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss! 

Tillträde 

Snarast! 

Ansökan  

Vill du bli en del av Jajja Media Group? Skicka CV och personligt brev till jobb@jajja.com. Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta vår Director of Production Gunnar Bark på gunnar.bark@jajja.com eller 054-202 13 90, eller HR-ansvarig Hanna Nordling på 070-166 62 09 eller hanna.nordling@jajja.com. 

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.