Strukturerad och prestigelös SEO-specialist

Jajja Media Group är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. Vi skräddarsyr vårt samarbete tillsammans med våra kunder och hjälper dem att maximera sin närvaro i samtliga digitala kanaler.

På Jajja är rollen som SEO-specialist övergripande. Här är du stöd till flera andra team som projektledare, copy, webbutvecklare och SEM-specialister.

Du ingår i vår produktionsavdelning som finns i Karlstad där också större delen av dina närmaste kollegor samt din chef sitter. Övriga kollegor finns i Stockholm och Dubai. Totalt är vi drygt 70 stycken medarbetare.

Övergripande arbetsuppgifter

  • Analys av våra kunders webbplatser ur ett SEO-perspektiv.
  • Analys av våra kunders webbplatser ur ett tekniskt perspektiv.
  • Analys av våra kunders webbplatser ur ett redaktionellt perspektiv.
  • Analys av våra kunders webbplatser ur ett konverterande perspektiv.
  • Analys av våra kunders länkprofiler.
  • Ta fram optimeringsförslag till våra projektledare, baserat på det som framkommit i analyserna.

Vi tror att du idag arbetar som SEO-specialist eller övergripande med webbstrategi i någon form. Du har koll på webbens alla möjligheter utöver SEO-perspektivet. Du är intresserad av SEO, CRO och UX. Det är meriterade om du har god kunskap, och är certifierad, i Google Analytics.

Vi arbetar i en bransch som är i ständig och snabb förändring, därför bör du vara anpassningsbar och trivas när det händer nya saker.

Vi tycker om när vår arbetsmiljö är prestigelös och vi hjälper varandra för att lyckas. Därför bör du trivas med att jobba i team och tycka om att dela med dig av din kompetens.

Det är viktigt att du har förmågan att se helheten och vad som är bäst ur ett affärsmässigt perspektiv för våra kunder.

Du behöver jobba strukturerat och effektivt, även under press, och ha förmågan att prioritera. Du kommer inte bli styrd i hur du ska jobba, så det är viktigt att du trivs med att ta eget ansvar.

Tjänsten är 100% heltid. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till jobb@jajja.com. Skriv “SEO-specialist” som ämnesrubrik i ditt mejl till oss. Vi kommer löpande se över ansökningarna när de kommer in. Har du frågor? Kontakta produktionschef Gunnar Bark på 0730-28 98 99 eller gunnar.bark@jajja.com eller HR-ansvarig Hanna Nordling på 0701-66 62 09 eller hanna.nordling@jajja.com.

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.