Strukturerad SEO-specialist

Vi söker en SEO-specialist med placering i Karlstad eller Stockholm. På Jajja är rollen som SEO-specialist övergripande. Här är du stöd till flera andra team som strateger, projektledare och webbutvecklare.

Jajja Media Group har en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med många års erfarenhet och djupgående expertis av Google. Vi hjälper våra kunder med att lyckas inom flera områden som Google Ads, SEO, webbproduktion, content, film, länkar och sociala medier. Vi är snabba på att fånga upp det senaste inom branschen och vi tycker om förändring. Vi är modiga i att prova nya spår inom digital marknadsföring och söker ett stort engagemang hos både våra uppdragsgivare och kollegor. Vår ambition är att leverera top notch inom hela registret av digital marknadsföring.

Du ingår i vår produktionsavdelning som består av 20 personer. De flesta på avdelningen finns på vårt kontor i Karlstad. Övriga kollegor finns i Stockholm och Dubai. Totalt är vi drygt 60 stycken medarbetare.

Vi tror att du idag arbetar som SEO-specialist eller övergripande med webbstrategi i någon form. Du har koll på webbens alla möjligheter utöver SEO-perspektivet. Du är intresserad av SEO, konverteringsoptimering och UX. Det är meriterade om du har god kunskap, och är certifierad, i Google Analytics.

Vi arbetar i en bransch som är i ständig och snabb förändring, därför bör du vara anpassningsbar och trivas när det händer nya saker.

Vi tycker om när vår arbetsmiljö är prestigelös och vi hjälper varandra för att lyckas. Därför bör du trivas med att jobba i team och tycka om att dela med dig av din kompetens.

Det är viktigt att du har förmågan att se helheten och vad som är bäst ur ett affärsmässigt perspektiv för våra kunder.

Du behöver jobba strukturerat och effektivt, även under press, och ha förmågan att prioritera. Du kommer inte bli styrd i hur du ska jobba, så det är viktigt att du trivs med att ta eget ansvar.

Övergripande arbetsuppgifter

  • Analys av våra kunders befintliga och nya webbplatser ur ett SEO-perspektiv.
  • Analys av våra kunders webbplatser ur ett tekniskt perspektiv.
  • Analys av våra kunders webbplatser ur ett redaktionellt perspektiv.
  • Analys av våra kunders webbplatser ur ett konverterande perspektiv.
  • Analys av våra kunders länkprofiler.
  • Ta fram optimeringsförslag och tidsestimeringar till kundansvarig, baserat på det som framkommit i analyserna.
  • Genomföra workshops tillsammans med kunder och kollegor.

Tjänsten är 100% heltid. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till jobb@jajja.com. Skriv “SEO-specialist” som ämnesrubrik i ditt mejl till oss. Vi försöker hinna med att se över ansökningarna under sommaren. Dock senast i slutet av augusti.

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.