Jajja söker vikarierande projektledare till Karlstad

Välkommen till Jajja! Vi söker dig som har några års erfarenhet av projektledning. Hos oss får du de bästa förutsättningarna för att förstå branschen och hjälpa våra kunder med sin digitala marknadsföring.

Ditt fokus som projektledare är att driva projekten framåt. Du är ansvarig för att leveransen till våra kunder fungerar. Du arbetar tätt tillsammans med våra kundansvariga strateger för att säkerställa att kunden får den bästa lösningen. Du är spindeln i nätet mellan kunder, strateger och specialister. Därför behöver du ha god serviceförmåga, kunna ta ansvar och vara social.

Jajja är Google Premier SMB Partner och har en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med många års erfarenhet och djupgående expertis av Google. På Jajja värnar vi om våra kunder och det är viktigt att de får samma goda kvalitet i alla led. Vi är att snabba att fånga upp det senaste inom branschen och vi tycker om förändring. Vi är modiga med att prova nya spår inom digital marknadsföring och söker ett stort engagemang hos både våra uppdragsgivare och kollegor.

Meriterande:

  • Över fem års erfarenhet av projektledning.
  • God förståelse och kunskap inom digital marknadsföring, optimering och konvertering.
  • Kunskap i och förståelse för Google Analytics.

Dina egenskaper:

Vi söker dig som är anpassningsbar och trivs i en omväxlande miljö där det alltid händer nya saker. Du gillar förändringar helt enkelt. Som person är du socialt trygg och tycker om att jobba i team där du gärna delar med dig av din kompetens och dina kunskaper. Vidare är du lyhörd och nyfiken på att lära dig mer av dina kollegor. Du har förmågan att se helheten och vad som är bäst ur ett affärsmässigt perspektiv. Du arbetar strukturerat och effektivt samt har förmågan att kunna prioritera. Du har ett långsiktigt affärstänk och baserar dina rekommendationer på kundens lönsamhet.

Placering och resor:

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid under ett år. Placering är på kontoret på Kungsgatan i Karlstad men resor ingår. Vi vill att du tillträder så snart som möjligt men självklart tar vi hänsyn till din nuvarande tjänst.

Ansökan:

Skicka CV och personligt brev till jobb@jajja.com. Skriv ”Projektledare Karlstad” i ämnesraden.

Frågor om Jajja eller tjänsten?

Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta vår Leveranschef Gunnar Bark på gunnar.bark@jajja.com eller 054-202 13 90, eller HR-ansvarig Hanna Nordling på 070-166 62 09 eller hanna.nordling@jajja.com. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.