Öka konverteringsgrad med bättre landningssida

En genomtänkt strategi hur vi skapar en landningssida som möter besökarens förväntningar är inte bara nyckeln till konvertering, utan också viktig för er digitala marknadsföring och sökbarhet.

Jajja Media Group har hjälpt mängder av företag med strategi och rådgivning kring hur man skapar en landningssida som möter besökarens förväntningar perfekt.

Optimera en landningssida för bästa sökbarhet och konvertering

Det är fortfarande ovanligt att företag i Sverige har en övergripande strategi för olika besöksgrupper och hur man möter deras behov med olika landningssidor, trots att en av de mest effektivitetshöjande åtgärder man kan göra på sin webbplats, är att jobba med sina landningssidor.

Jajja Media Group har idag uppdrag med några av Sveriges starkaste varumärken och genom att nyttja våra resurser får du tillgång till ledande och certifierade experter på sökmotoroptimering, digital marknadsföring och konvertering.

Vi har lång erfarenhet av att identifiera de sidor på webbplatser som har störst förbättringspotential.
Kontakta oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er.

Intresserad av bättre konvertering?

Kontakta oss, så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vad säger Google om Jajja Media Group

”I Sverige finns fyra kvalificerade Google Premium Partner. Vår Premium Partner Jajja Media Group möter Googles högsta krav på kompetens, kundsupport och har en unik kunskapsnivå och ett mångsidigt expertkunnande”