Ökad konverteringsgrad gör stor skillnad

Att nå upp till en högre konverteringsgrad handlar till stor del att ha en tydlig strategi kring engagemang och kontaktmål, med löpande analys av resultatet.

Din konverteringsgrad är relationen mellan det totala antalet besök och de besök som resulterade i att ett av dina omvandlingsmål uppfylldes. För att mäta konverteringsgraden på din hemsida och bättre förstå utfallet, bör du särskilja på olika trafikkällor, segmentera engagemang och kontaktmål.

Strategi för ökad konverteringsgrad

Oavsett hur bra din nuvarande konverteringsgrad är så kan den alltid bli bättre. Ju fler kunder du kan locka till ditt önskade mål desto bättre blir din lönsamhet. Marknadsföring idag, handlar om att du måste ha koll på sökmotoroptimering, content, alla möjligheter kring digital annonsering i form av AdWords, mobil annonsering, retargeting, customer match, Facebook, Instagram, YouTube och vad som faktiskt leder till konvertering och fler affärer.

Vi hjälper dig med ditt konverteringsarbete

Är du intresserad av att veta mer om hur Jajja kan hjälpa er kring en strategi för ökad konverteringsgrad?
Jajja Media Group har idag uppdrag med några av Sveriges starkaste varumärken och genom att nyttja våra resurser, får du tillgång till ledande och certifierade experter på digital marknadsföring och konvertering.

Kontakta oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er.

Intresserad av bättre konvertering?

Kontakta oss, så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.