Konverteringsoptimering ökar dina intäkter

Konverteringsoptimering innebär att du mäter, analyserar och testar hypoteser som du sedan utvärderar på dina viktigaste konverteringsflöden. Arbetet sker kontinuerligt och syftar till att hitta den optimala konverteringsgraden för kundflöden.

Gör din webbplats lönsam

Konverteringsoptimering är ett arbete som hjälper till att öka dina intäkter långsiktigt. Att kontinuerligt förbättra din webbplats är oerhört viktigt för att du ska öka dina intäkter och få högsta möjliga avkastning för varje satsad krona. När du mäter din konverteringsgrad och kontinuerligt optimerar den tar du ständigt stora kliv mot en mer effektiv och lönsam webbplats. Att kontinuerligt jobba med konverteringsoptimering ger dig också djupa kunskaper om hur dina besökare fungerar, vilket är mycket användbar information när du exempelvis ska lansera en ny produkt eller tjänst.

Fånga upp dina besökare med konverteringsoptimering

Konvertering handlar om att få dina besökare att utföra en önskad handling på din webbplats. Det kan till exempel vara att besökare genomför ett köp eller en förfrågan. Det kan också vara att besökare registrerar sig för ett nyhetsbrev eller fyller i ett formulär.

Det handlar till stora delar om att jobba med de besökare du får till dina landningssidor och i största möjliga mån konvertera dem till betalande kunder. Har du svårt att konvertera dina besökare tappar du stora potentiella intäkter, därav finns det väldiga ekonomiska värden i att jobba långsiktigt med konverteringsoptimering på din webbplats.

Kontakta oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er.

Intresserad av bättre konvertering?

Kontakta oss, så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.